Liberalii Dan Cherecheș și Lucian Bode vor deschide listele pentru alegerile parlamentare

Membrii Biroului Politic Județean al Partidului Național Liberal, filiala Sălaj, au aprobat astăzi lista candidaților pentru alegerile parlamentare. Astfel, Lucian Bode – secretar general al partidului la nivel național, fost ministru de Interne, al Transporturilor și al Economiei, va deschide lista pentru Camera Deputaților, iar Dan Cherecheș, antreprenor, a fost desemnat ca locul I la Senat. Bode a concurat pentru locul I al listei cu Bogdan Ilea, primul câștigând detașat.
De asemenea, Monica Băgărean (antreprenor), Viorel Mihiș (consilier județean), Bogdan Zaharia (absolvent al Facultății de Medicină, reprezentant al TNL), Paul Barbur (inginer) și Flaviu Ciortea (antreprenor) vor candida pe următoarele locuri la Camera Deputaților, iar Cosmin Man (viceprimarul orașului Șimleu Silvaniei), Dana Crișan (președinta OFL) și Cristian Pop (directorul Ecodes) la Senat.
Până la finele lunii august, decizia BPJ urmează a fi supusă votului Comitetului Director Județean și a Comitetului de Coordonare Județean.

15 Thoughts to “Liberalii Dan Cherecheș și Lucian Bode vor deschide listele pentru alegerile parlamentare”

  1. […] de Medicină, reprezentant al TNL), Paul Barbur (inginer) și… Articolul Liberalii Dan Cherecheș și Lucian Bode vor deschide listele pentru alegerile parlamentare apare prima dată în Magazin Sălăjean. Citeste mai […]

  2. Anonim

    In sfarsit un privat la PNL – Chereches . Ne-sm saturat de taietori de frunze la caini. Doamne ajuta!

  3. Anonim

    Iar candideaza dotore ?

  4. Preda

    Bai Lucica, până acum am votat PNL dar cu tine acolo n o sa l mai votez. Ești un mare mincinos, impostor și parveni. Cred ca ar. fi cazul sa te dai puțin în spate. Poate este o șansă ca politică să se curețe fără tine…..

  5. Lucia

    De ăsta nu mai scăpăm niciodată! E pe viața! Doamne rău ne mai pedepsești!!!

  6. Anonim

    Iarasi nu scapam de Bode ? este ca si scaiul acest om tupeist…si bietul de el nu realizeaza ce penibil a ajuns. Dupa incercarile de a dovedi povestea lui de „doctor” neplagiator mai vrea sa fie in parlament. Sila !

    1. Anonim

      Băi cherecheș vezi ca poate Bode te vrea numai de sponsor în campania electorala. As vrea sa cred în tine dar în Bode nu mai pot avea

  7. Anonim

    Personal nu îl cunosc pe Dan Chereches, dar cred ca mai bun s-ar ocupa de afacerea lui. Au mai fost mari patroni care au intrat în politică și s-a ales praful de firmă

  8. Paula

    Poate asta caută și chereches ! Probabil afacerea e pe butuci iar ca și parlamentar nu ai cum da faliment! !!!👎

  9. Dan Chereches

    Buna! Văd comentarii rautacioase din partea unora. Comunitatea noastră este plină de oameni cu opinii libere, din păcate și cu prejudecăți. Ca si manager am învățat să nu iau o decizie fără să am un minim de date pe care sa le analizez. Dacă aș acționa cum fac unii pe aici chiar aș fi foat falimentar de mult. Cât despre ” afacerea pe butuci” vă informez că datele sunt publice, și că dacă v-ați fi sinchisit să faceți un efort minim de un minut ați fi tras o cu totul altă concluzie. Implicarea mea în acest demers este cu scopul de a oferi o perspectivă total diferita asupra viziunii politice, o viziune ce vine dintr-o performanță si nu dintr-un eșec. Vă doresc putere de a procesa informațiile din jurul dumneavoastră !

    1. Anonim

      @ Dan Chereches. Domnule, nu este corect să scrieți „Ca și manager”, deoarece conjuncția „și” înseamnă că adăugați la ceva existent în textul dinaintea ei, corespunde semnului matematic +. Gramatica, logica și matematica trebuie să meargă mînă în mînă.

  10. Anonim

    „…ati fi tras cu totul o alta concluzie.” Buna exprimare, se trag multe prin vocabularul de parlamentar.

  11. Monica

    Doresc și urez acestor candidați sa aibă soarta celor din PNTCD!!!

  12. Petru

    Chereches, dacă tăceai, filozof rămâneai!!!

  13. Rodica

    Chiar nu pricepeți ca ne-am saturat de voi?

Leave a Comment